Werkgevers en werknemers

Om als bedrijf uw klanten goed te bedienen heeft u gediplomeerde – en liefst ook ervaren vakmensen nodig. Er zijn genoeg jongeren met technisch talent in Nederland, maar hoe bereikt u hen? En hoe krijgt u ze zo snel mogelijk op het vereiste niveau?
De opleidingsbedrijven samenwerkend in Talent voor Techniek zijn partner in het vinden, binden en opleiden van technisch talent. Wij zijn zeer actief in het werven van talentvolle jongeren met een VMBO- of HAVO-diploma. Zij volgen beroepsbegeleidende leerwegen (bbl) op verschillende niveaus, die aansluiten op de eisen die u als werkgever stelt. Ons uiteindelijke doel is de arbeidsmarkt voorzien van gediplomeerde vakmensen. Daarnaast bieden de opleidingsbedrijven een uitgebreid scala cursussen en trainingen voor uw huidige werknemers.
Regelmatig zijn er speciale financiƫle regelingen voor om en bijscholing voor werknemers of mensen die ineen uitkeringssituatie zitten. Informeer bij Talent voor Techniek of er regelingen zijn waarop aanspraak gedaan kan worden.