Installatietechniek

installatietechniek_goflexGoflex

De top bereiken?

Wil je echt de top bereiken in de elektrotechniek, meet- en regeltechniek of in de metaal, dan kies je voor een opleidingstraject bij Goflex Young Professionals.

Werken bij de grotere techniekbedrijven van Nederland, praktijktraining bij de experts van Vakwijs en begeleiding door je Goflex-coach. Heb je VMBO KB, TL of Havo, schrijf je dan in op onze website en start je carrière via de snelste route naar de top.

Zie voor meer informatie www.goflex.nl

installatietechniek_opleidingsbedrijfInstallatiewerk Noord-Holland

Als techniek jouw ding is, wil je vooral veel doen!

Een beroepsopleiding van InstallatieWerk sluit daar helemaal op aan. Het grootste deel van de tijd besteed je als leerling-monteur bij een installatie- of elektrobedrijf. Daar leer je de fijne kneepjes van techniek van ervaren monteurs. Speciale vaardigheden leren we je op één van de vele praktijklocaties van InstallatieWerk.

Je volgt de theorie opleiding op het ROC bij jou in de buurt

Zodra je start bij InstallatieWerk krijg je, afhankelijk van de keuze BOL of BBL, een stage- of een leerarbeidsovereenkomst en ontvang je een stagevergoeding of een salaris. Een opleiding met toekomst want er dreigt tekort aan gekwalificeerde monteurs in Nederland.

Zie voor meer informatie www.iwnederland.nl/noord-holland